پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

استاد حوزه علمیه رشت گفت : ما هنوز علت ها و اسباب مظلومیت حضرت فاطمه زهرا (س) را برای مخاطبین خود بیان نکرده ایم.

به گزارش خبرگزاری حوزه از گیلان، حجت الاسلام والمسلمین کمال تجدد در مراسمی که از سوی مرکز مدیریت حوزه علمیه گیلان به مناسبت شهادت حضرت فاطمه (س)  و با حضور طلاب و روحانیون شهرستان رشت برگزار شد، اظهار داشت: صدیقه کبری از چنان مقام با عظمتی در نزد پروردگار برخوردار است که حتی نور پیامبر (ص) به خاطر وجود نور فاطمه (س) خلق شده است.

وی در ادامه با تاکید بر برگزاری هر چه با شکوهتر مجالس عزاداری حضرت فاطمه (س) در کشور، گفت: سنت نیکوی مجالس فاطمی باید در میان مردم شهر و روستا و تمام حوزه های علمیه کشور گستره بیشتری پیدا کند.

این استاد حوزه با اشاره به اینکه سنت مداحی در جامعه بسیار تاثیر گذار است، اضافه کرد: رهبری در دیدار با مداحان توجه به سنت های قدیمی مداحی  را به آنان متذکر شدند.

حجت الاسلام والمسلمین تجدد با بیان اینکه غربت حضرت زهرا (س) و غربت امام علی (ع) ناشی از غربت فرهنگی است به طرح این سوال پرداخت که چگونه می شود با وجود حضور حداقل 93 هزار نفر در جریان غدیر خم مردم بعد از پیامبر (ص) دچار انحراف می شوند و به ولایت پشت می کنند.

وی حیله ها و نیرنگ های قدرت طلبان و ثروت دوستان را مسبب اصلی انحرافات فکری ایجاد شده در مردم عنوان کرد و ادامه داد: توجیه نبودن مردم به اندازه کافی در خصوص جایگاه و اهمیت ولایت از دیگر دلایل بروز این اتفاقات تاریخی است.

این استاد حوزه علمیه رشت با تصریح به اینکه باید با تهاجم فرهنگی از سوی دشمنان مقابله کنیم تا حوادث تلخ صدر سلام دوباره تکرار، نشود، افزود: ما هنوز علت ها و اسباب مظلومیت فاطمه (س) را برای مخاطبین خود بیان نکرده ایم.

حجت الاسلام والمسلمین تجدد  بزرگترین تهاجم فرهنگی بعد از پیامبر (س) را جلوگیری از نقل حدیث عنوان کرد و گفت: در واقع این عمل شیطانی بعد از وفات پیامبر(ص) برای عدم آگاهی مردم و نسل های بعد از مناقب و فضایل اهل بیت (ع) پایه گذاشته شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha